TV raspored

 • 01:20

  26. decembar

  Istinita priča

  Kada se osramoćeni reporter Njujork Tajmsa susreće sa Kristijanom Longom, koji je osuđen za ubistvo, njegova istraga se pretvara u igru mačke i miša.

 • 03:15

  26. decembar

  Madagaskar 2: Bekstvo u Afriku

  Životinje iz Madagaskara lete nazad za Njujork, ali njihov avion se ruši iznad prirodnog rezervata u Keniji, gde susreću druge životinjske vrste slične sebi.

 • 05:20

  26. decembar

  Kung-fu Panda

  Na iznenađenje svih, pa i njega samog, Po, buckasta i smotana panda biva izabrana da bude zaštitnik Doline mira. Poova podobnost uskoro će biti testirana kada dolinu napadne neprijatelj.

 • 07:10

  26. decembar

  Serija nesrećnih događaja, Lemonija Sniketa

  Nakon što im roditelji ginu u velikom požaru, troje dece biva predato na starateljstvo svom rođaku, glumcu, grofu Olafu, koji potajno kuje plan da prisvoji veliko bogatstvo njihovih roditelja.

 • 09:20

  26. decembar

  Suvišni izveštaj

  U budućnosti, postoji specijalna policijska jedinica koja može da detektuje i uhapsi ubice pre nego što počine ubistvo. Policajac iz te jedinice i sam biva optužen za buduće ubistvo.

 • 12:00

  26. decembar

  Nemoguća misija - Razilaženje

  Itan Hant i kolege iz njegove jedinice pokušavaju da pomognu u misiji koja je pošla po zlu.

 • 14:50

  26. decembar

  Alvin i veverice: Velika avantura

  Kroz čitav niz nesporazuma, Alvin, Sajmon i Tiodor počinju da veruju da će Dejv da zaprosi svoju novu devojku, u Majamiju. I da će zbog toga da otkači njih.

 • 16:45

  26. decembar

  Mačka sa šeširom

  Život dva deteta, koja umiru od dosade, biva u potpunosti promenjen kada dolazi da ih poseti mačka koja ume da govori.

 • 18:30

  26. decembar

  Indijana Džouns i ukleti hram

  1935. godine, stanovnici indijanskog sela mole Indijanu Džounsa da im vrati kamen koji je od njih ukrala tajna sekta koja se krije u katakombama drevne palate.

 • 21:00

  26. decembar

  Rat svetova

  Budućnost čovečanstva ugrožena je usled potencijalne invazije vanzemaljaca. Katastrofalna noćna mora oslikana je kroz oči američke porodice koja se bori za opstanak.

 • 23:15

  26. decembar

  Let United 93

  Radnja je zasnovana na priči o otmici leta United 93, koji se dogodio 11. septembra, 2001. godine. Priča prati putnike i članove posade koji pokušavaju da preuzmu kontrolu nad avionom od otmičara.

O nama

TV1000 je filmski kanal za sve zaljubljenike u ovu umetnost. Od francuskih komedija do skandinavskih trilera, od britanskih drama do najboljeg iz Holivuda. Od savremenog do vanvremenskog, donosimo priče koje određuju svet i oblikuju naše živote. Verujemo da su emotivni narativ i zanimljivi likovi presudni. Prenosimo veličanstvene priče sa bioskopskog platna do vaše dnevne sobe. Volimo filmove koliko i vi i zbog toga ih slavimo zajedno.

Gde nas možete gledati