TV raspored

 • 01:10

  17. decembar

  Dragstor kauboj

  Narkoman i njegova ekipa pljačkaju apoteke i krše zakon.

 • 03:10

  17. decembar

  Rat svetova

  Budućnost čovečanstva ugrožena je usled potencijalne invazije vanzemaljaca. Katastrofalna noćna mora oslikana je kroz oči američke porodice koja se bori za opstanak.

 • 07:45

  17. decembar

  Uhvati ritam 3

  Grupa uličnih plesača iz Njujorka, među kojima su Luk i Natali, udružuju se sa brucošem njujorškog univerziteta, Musom, i takmiče se sa nekim od najboljih plesača na svetskoj hip-hop sceni.

 • 09:45

  17. decembar

  Suvišni izveštaj

  U budućnosti, postoji specijalna policijska jedinica koja može da detektuje i uhapsi ubice pre nego što počine ubistvo. Policajac iz te jedinice i sam biva optužen za buduće ubistvo.

 • 12:30

  17. decembar

  Kung-fu Panda 2

  Po i njegovi prijatelji bore se protiv zlog pauna koji želi da pokori Kinu, uz pomoć novog smrtonosnog oružja, ali pre toga, Zmaj ratnik mora da se pomiri sa svojom prošlošću.

 • 14:20

  17. decembar

  Serija nesrećnih događaja, Lemonija Sniketa

  Nakon što im roditelji ginu u velikom požaru, troje dece biva predato na starateljstvo svom rođaku, glumcu, grofu Olafu, koji potajno kuje plan da prisvoji veliko bogatstvo njihovih roditelja.

 • 16:30

  17. decembar

  Let United 93

  Radnja je zasnovana na priči o otmici leta United 93, koji se dogodio 11. septembra, 2001. godine. Priča prati putnike i članove posade koji pokušavaju da preuzmu kontrolu nad avionom od otmičara.

 • 18:45

  17. decembar

  Izbor

  Trevis i Gabi su komšije u malom priobalskom gradu. Oni stupaju u vezi koja prolazi kroz mnoge ozbiljne izazove.

 • 21:00

  17. decembar

  Napuštajući Las Vegas

  Holivudski scenarista koji je izgubio sve zbog problema sa alkoholom, upoznaje prostitutku iz Las Vegasa i sa njom započinje neobično prijateljstvo.

 • 23:05

  17. decembar

  Četiri brata

  Kada njihova majka biva ubijena, tokom pljačke prodavnice, četiri brata sama sprovode istragu i želji da pronađu ubice. Ali nije sve kao što izgleda.

O nama

TV1000 je filmski kanal za sve zaljubljenike u ovu umetnost. Od francuskih komedija do skandinavskih trilera, od britanskih drama do najboljeg iz Holivuda. Od savremenog do vanvremenskog, donosimo priče koje određuju svet i oblikuju naše živote. Verujemo da su emotivni narativ i zanimljivi likovi presudni. Prenosimo veličanstvene priče sa bioskopskog platna do vaše dnevne sobe. Volimo filmove koliko i vi i zbog toga ih slavimo zajedno.

Gde nas možete gledati