TV raspored

 • 01:50

  16. decembar

  Devojka mog prijatelja

  Tenkovo prijateljstvo prolazi kroz ozbiljan test kada ga najbolji prijatelj moli da izvede njegovu bivšu devojku na loš sastanak, kako bi ona uvidela koliko je sjajan njen bivši dečko.

 • 03:45

  16. decembar

  Sve o dečaku

  Dramatična komedija o dečaku koji uči ciničnog nezrelog čoveka kako da se ponaša kao zreo muškarac.

 • 05:50

  16. decembar

  Uhvati ritam 2

  Kada buntovna ulična plesačica Endi uspeva da se upiše u Umetničku školu u Merilendu, ona očajnički pokušava da se uklopi u novu sredinu, ali i da sačuva svoj stari život.

 • 06:25

  16. decembar

  Elizabeta: Zlatno doba

  Nastavak kritički hvaljenog biografskog filma iz 1998, Elizabeta istražuje romansu iz XVI veka između "Devičanske Kraljice" i poznatog avanturiste, ser Voltera Rolija.

 • 08:40

  16. decembar

  Rat svetova

  Budućnost čovečanstva ugrožena je usled potencijalne invazije vanzemaljaca. Katastrofalna noćna mora oslikana je kroz oči američke porodice koja se bori za opstanak.

 • 10:55

  16. decembar

  Šaolinski fudbal

  Mladi pratilac šaolina se ujedinjuje sa svojom braćom, kako bi osnovali fudbalski tim, a za uspeh u fudbalu koristiće svoje borilačke veštine.

 • 12:40

  16. decembar

  Kung-fu Panda

  Na iznenađenje svih, pa i njega samog, Po, buckasta i smotana panda biva izabrana da bude zaštitnik Doline mira. Poova podobnost uskoro će biti testirana kada dolinu napadne neprijatelj.

 • 14:35

  16. decembar

  Sve o dečaku

  Dramatična komedija o dečaku koji uči ciničnog nezrelog čoveka kako da se ponaša kao zreo muškarac.

 • 16:40

  16. decembar

  Avanture Tintina: Tajna jednoroga

  Ovo je prvi iz Spilbergove trilogije filmova, koji govore o Tintinu, dečaku reporteru. Animirana avantura prati Tintina koji se bori da povrati izgubljeno blago, pre nego što ga se dokopa zli Sakarin.

 • 18:50

  16. decembar

  Serija nesrećnih događaja, Lemonija Sniketa

  Nakon što im roditelji ginu u velikom požaru, troje dece biva predato na starateljstvo svom rođaku, glumcu, grofu Olafu, koji potajno kuje plan da prisvoji veliko bogatstvo njihovih roditelja.

 • 21:00

  16. decembar

  Dđek Ričer: Bez povratka

  Džek Ričer mora da razotkrije veliku državnu aferu kako bi skinuo ljagu sa svog imena. Do tada je u bekstvu.

 • 23:15

  16. decembar

  Veliki pohod

  Pred kraj II svetskog rata, oko 500 američkih vojnika tri godine je bilo zarobljeno u logoru. Nakon što gube nadu da će ikada biti spašeni, grupa rendžera kreće u opasnu misiju spasavanja vojnika.

O nama

TV1000 je filmski kanal za sve zaljubljenike u ovu umetnost. Od francuskih komedija do skandinavskih trilera, od britanskih drama do najboljeg iz Holivuda. Od savremenog do vanvremenskog, donosimo priče koje određuju svet i oblikuju naše živote. Verujemo da su emotivni narativ i zanimljivi likovi presudni. Prenosimo veličanstvene priče sa bioskopskog platna do vaše dnevne sobe. Volimo filmove koliko i vi i zbog toga ih slavimo zajedno.

Gde nas možete gledati