TV raspored

 • 01:25

  15. decembar

  Hladna planina

  Radnja filma smeštena je u poslednje dane Američkog građanskog rata. Ranjeni vojnik kreće na opasno putovanje kući, u Hladnu planinu u Severnoj Karolini, kako bi se ponovo spojio sa svojom devojkom.

 • 04:25

  15. decembar

  Osećanja koja leče

  Nakon što je doživeo nervni slom, Kameron želi da se poveže sa svojim ćerkama i sa svojom suprugom Megi. Njihov pokušaj da vode normalan život pada u vodu kada Megi upisuje školu za biznis.

 • 07:55

  15. decembar

  8 minuta

  Vojnik se budi u tuđem telu i otkriva da je deo vladinog eksperimentalnog programa u kome treba da pronađe bombaša vozu, i to u roku od osam minuta.

 • 09:45

  15. decembar

  Lov na divljake

  Kada jedno buntovno dete i njegov stric nestaju u divljini Novog Zelanda, cela nacija kreće u potragu za njima.

 • 11:40

  15. decembar

  Rat svetova

  Budućnost čovečanstva ugrožena je usled potencijalne invazije vanzemaljaca. Katastrofalna noćna mora oslikana je kroz oči američke porodice koja se bori za opstanak.

 • 13:55

  15. decembar

  Suvišni izveštaj

  U budućnosti, postoji specijalna policijska jedinica koja može da detektuje i uhapsi ubice pre nego što počine ubistvo. Policajac iz te jedinice i sam biva optužen za buduće ubistvo.

 • 16:45

  15. decembar

  Uhvati ritam 3

  Grupa uličnih plesača iz Njujorka, među kojima su Luk i Natali, udružuju se sa brucošem njujorškog univerziteta, Musom, i takmiče se sa nekim od najboljih plesača na svetskoj hip-hop sceni.

 • 18:55

  15. decembar

  Sve o dečaku

  Dramatična komedija o dečaku koji uči ciničnog nezrelog čoveka kako da se ponaša kao zreo muškarac.

 • 21:00

  15. decembar

  Frost/Nikson

  Dramatična priča o televizijskim intervjuima, koji su se snimljeni nakon afere Votergejt, između britanskog voditelja Dejvida Frosta i bivšeg predsednika Ričarda Niksona.

 • 23:20

  15. decembar

  Hana

  Šesnaestogodišnja devojčica, koju je otac podizao tako da bude savršeni ubica, biva poslata na misiju po Evropi, a prati je surovi obaveštajni agent i njeni operativci.

O nama

TV1000 je filmski kanal za sve zaljubljenike u ovu umetnost. Od francuskih komedija do skandinavskih trilera, od britanskih drama do najboljeg iz Holivuda. Od savremenog do vanvremenskog, donosimo priče koje određuju svet i oblikuju naše živote. Verujemo da su emotivni narativ i zanimljivi likovi presudni. Prenosimo veličanstvene priče sa bioskopskog platna do vaše dnevne sobe. Volimo filmove koliko i vi i zbog toga ih slavimo zajedno.

Gde nas možete gledati