TV raspored

 • 02:40

  14. mart

  Sumnja

  Sestra Alojzijus veruje da je otkrila krajnji greh kada saznaje da se popularni sveštenik otac Flin posebno zainteresovao za problematičnog dečaka. Međutim, nedostaju joj dokazi.

 • 06:15

  14. mart

  Dnevnici jedne dadilje

  Po završetku fakulteta, devojka odlazi da radi kao dadilja u jednoj bogatoj njujorškoj porodici. Ona mora da se nosi sa lošim porodičnim odnosima, novom romansom i jednim razmaženim derištem.

 • 08:10

  14. mart

  Opasne devojke

  Kejdi Heron je zvezda grupe Plastik, popularne grupe devojaka u njenoj novoj školi. Ona pravi grešku kada se zaljubljuje u Erona Semjuelsa, bivšeg dečka nekadašnje frontmenke grupe.

 • 10:00

  14. mart

  Gospođa Braun

  Priča o neobičnom prijateljstvu između Kraljice Viktorije, najmoćnije žene na svetu i Džona Brauna, prostog škotskog zemljoradnika, koja je izmenila imperiju.

 • 12:00

  14. mart

  Devojka iz Džersija

  Romantična komedija u kojoj glavne uloge igraju Ben Aflek i Liv tajler, priča o mladiću koji mnogo nauči o ljubavi i životu iz svoje lične tragedije. 2004

 • 14:00

  14. mart

  Krznena osveta

  Lokacija je divljina Oregona. Gradnja jednog investitora nailazi na prepreke. Lokalna šumska stvorenja ne žele da njihov dom bude narušen.

 • 15:55

  14. mart

  Ograde

  50. godina 20. veka, jedan afro-amerikanac pokušava da podiže svoju porodicu, uz sve okolnosti koje mu život na tom putu priređuje.

 • 18:40

  14. mart

  Večera za idiote

  Nakon što saznaje da njegovi nadređeni priređuju večeru u čast idiotluka njihovih gostiju, menadžer u usponu počinje da ispituje razloge činjenice da je među gostima.

 • 21:00

  14. mart

  Magla

  Nakon snažne oluje, stvorenja žedna krvi napadaju jedan mali grad. Mala grupa građana sakrila se u supermarketu i odatle će se boriti da spasi svoje živote.

 • 23:30

  14. mart

  Biće krvi

  Denijel Plejnvju se nastanjuje u malom gradu po imenu Mali Boston i počinje da kopa bušotine, u potrazi za naftom. Denijelov posao raste, ali se nagomilavaju i njegovi privatni problemi.

O nama

TV1000 je filmski kanal za sve zaljubljenike u ovu umetnost. Od francuskih komedija do skandinavskih trilera, od britanskih drama do najboljeg iz Holivuda. Od savremenog do vanvremenskog, donosimo priče koje određuju svet i oblikuju naše živote. Verujemo da su emotivni narativ i zanimljivi likovi presudni. Prenosimo veličanstvene priče sa bioskopskog platna do vaše dnevne sobe. Volimo filmove koliko i vi i zbog toga ih slavimo zajedno.

Gde nas možete gledati