TV raspored

 • 02:50

  13. mart

  Kralj komedije

  Rupert Papkin je pasionirani, ali neuspešan komičar, koji bi najviše od svega želeo da bude slavan. Da bi ovo postigao, on prati i kidnapuje svog idola kako bi zauzeo njegovo mesto.

 • 07:25

  13. mart

  Kuća velike mame 2

  Agent FBI-ja se prerušava u puniju stariju gospođu i dolazi da radi kao dadilja u kuću u kojoj se dogodio zločin.

 • 09:15

  13. mart

  Ostin Pauers 3

  Goldmember i dr Zli su dva negativca koja su kidnapovala oca Ostina Pauera. Sada "Međunarodni misteriozni čovek" mora da se vrati u 1975. godinu, kako bi mu pomogao.

 • 11:05

  13. mart

  Dnevnici jedne dadilje

  Po završetku fakulteta, devojka odlazi da radi kao dadilja u jednoj bogatoj njujorškoj porodici. Ona mora da se nosi sa lošim porodičnim odnosima, novom romansom i jednim razmaženim derištem.

 • 13:05

  13. mart

  Opasne devojke

  Kejdi Heron je zvezda grupe Plastik, popularne grupe devojaka u njenoj novoj školi. Ona pravi grešku kada se zaljubljuje u Erona Semjuelsa, bivšeg dečka nekadašnje frontmenke grupe.

 • 15:00

  13. mart

  Gospođa Braun

  Priča o neobičnom prijateljstvu između Kraljice Viktorije, najmoćnije žene na svetu i Džona Brauna, prostog škotskog zemljoradnika, koja je izmenila imperiju.

 • 17:05

  13. mart

  Devojka iz Džersija

  Romantična komedija u kojoj glavne uloge igraju Ben Aflek i Liv tajler, priča o mladiću koji mnogo nauči o ljubavi i životu iz svoje lične tragedije. 2004

 • 19:10

  13. mart

  Krznena osveta

  Lokacija je divljina Oregona. Gradnja jednog investitora nailazi na prepreke. Lokalna šumska stvorenja ne žele da njihov dom bude narušen.

 • 21:00

  13. mart

  Dolores Klejborn

  Otuđene majka i kćerka moraju sda se suoče sa svojim najmračnijim uspomenama, kada jedna od njih biva optužena za ubistvo po drugi put.

 • 23:40

  13. mart

  Biće krvi

  Denijel Plejnvju se nastanjuje u malom gradu po imenu Mali Boston i počinje da kopa bušotine, u potrazi za naftom. Denijelov posao raste, ali se nagomilavaju i njegovi privatni problemi.

O nama

TV1000 je filmski kanal za sve zaljubljenike u ovu umetnost. Od francuskih komedija do skandinavskih trilera, od britanskih drama do najboljeg iz Holivuda. Od savremenog do vanvremenskog, donosimo priče koje određuju svet i oblikuju naše živote. Verujemo da su emotivni narativ i zanimljivi likovi presudni. Prenosimo veličanstvene priče sa bioskopskog platna do vaše dnevne sobe. Volimo filmove koliko i vi i zbog toga ih slavimo zajedno.

Gde nas možete gledati